Đề thi học kì II môn Tiếng Anh Lớp 8 - Năm học 2010-2011

doc 4 trang Người đăng duthien27 Ngày đăng 14/09/2021 Lượt xem 31Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Đề thi học kì II môn Tiếng Anh Lớp 8 - Năm học 2010-2011", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Đề thi học kì II môn Tiếng Anh Lớp 8 - Năm học 2010-2011
 Thi Kiểm Tra Học Kì II
Họ và tên học sinh: Môn : Tiếng Anh - Khối 8
Số báo danh :Lớp :8 Năm học : 2010-2011
I / Choose the suitable words or phrases to fill in the blanks ( 4.5ms) 
1- An English – speaking contest ________________ at Nguyen Hue School next month.
 A- is held	 B- are held	 C-will be held 	 D-will hold be
2- When Ba arrived, the school drum ________________.
 A- is sounding	 B-were soundin C-sounded	 D- was sounding
3- The lava ________________ when she reached the town.
 A- is pouring out B- poured out	 C-was pouring out	 D- were pouring out
4- Mount Rushmore can ________________ from more than 100 km away.
 A- see	 B-be seen	 C- was seen	 D-were seen
5- We have not ________________ it since 1995.
 A- seen	 B- be seen	 C-was seen	 D- were seen
6- While we were approaching the airport, it ________________
 A- rained	 B- rains	 C-were raining	 D-was raining
7- In the rice-cooking festival, fire________________ in the traditional way.
 A- made	 B- is made	 C-were making	 D- was making
 8-My house.................... in 1998.
 A.build	B. built	C. were build	 D. was built 
 9-Would you mind ________________ the door?
 A- open	 B- opening	 C- opened	 D- to open
 10. There are flights daily to Ho Chi Minh City  Monday .
 A. except B. besides C. after D. on
 11. She promises she  me up at 7:30 .
 A. picks B. pick C. is going to pick D. will pick
 12- I’m usually free in the everning .
 A. tired B. relaxed C. not busy D. not at home
 13- The Pyramid of Cheops is one of the seven  of the world .
 A.wonders B. landmarks C. temples D. pyramids 
 14-I don’t know how  this games .
 A- to play B- play C- played D- playing
15-Cheese is made .. milk .
 A. from B. of C. up D. on
 16- The man who is talking  Mrs Dung is my form teacher .
 A. with B. to C. from D. by
 17- Would you mind if I .. a photo ?
 A. take B. takes C.took D. taking
 18- Christmas Songs .. for people in towns and villages 800 years ago .
 A. was performed B. performed C. were performed D. perform
 II- Choose the word whose main stress pattern is not the same as that of the others : (1m)
 1- A- canyon B- wonder C- ranger D- surround
 2- A. recognize B. remember C. deposit D. immediate
 3- A. minimize B. damage C. natural D. recycle
 4- A. difficult B. environment C. certainly D. vegetable 
 III- Write the second sentence so that it has the same meaning to the first :( 2.5ms)
 1-Hoa said to Nga “ Are you going to visit Phong Nha cave ?”.
àHoa aked Nga 
 2-The player kicked the ball into the goal .
 à The ball..
 3-Shall I sit here ?
 àDo you mind if I 
 4-Santa Claus gave children presents on Christmas Eve .
à Children ..
 5-People play football all over the world. àFootball 
IV-READ THE FOLLOWING PASSAGE AND ANSWER THE QUESTIONS (2pts)
 Yesterday was Sunday , so Nam didn’t go to school . He stayed at home and did a lot of things . He helped his mother to prepare breakfast . After breakfast he cleaned the floor and watered the flowers in the garden . In the afternoon , he went to the zoo with his brother . There he saw a lot of animals . In the evening , he prepared his lesson for Monday .
 * True / Fasle statements :(1m)
 1. He went to the zoo with his parents . ()
 2. He stayed at home and did a lot of things . ()
 * Answer the questions :(1m)
 1. Did he help his mother ? 
 2. What did he do after breakfast ? 
THE END
Answer Keys : 
I / Choose the suitable words or phrases to fill in the blanks ( 4.5ms)
1-C , 2- D , 3- C , 4- B , 5-A , 6- D , 7- B , 8- D , 9-B 
 10-A , 11- D , 12- C , 13A , 14-A , 15- A , 16- B , 17- C , 18- C 
 II- Choose the word whose main stress pattern is not the same as that of the others : (1m)
D 2- A 3- D 4- B
III- Write the second sentence so that it has the same meaning to the first :( 2.5ms)
 1. Hoa asked Nga if / whether she was going to visit Phong Nha cave .
2. The ball was kicked in to the goal by the player.
3. Do you mind if I sit here ?
4. Children were given presents on Christmas Eve by Santa Claus
5. Football is played all over the world.
IV-READ THE FOLLOWING PASSAGE AND ANSWER THE QUESTIONS (2pts) 
 * True / Fasle statements :(1m) 
 1. F
 2. T
	* Answer the questions :(1m)
Yes , He did .
After breakfast , He cleaned the floor and watered the flowers in the garden .
MATRIX: ( MA TRẬN ) 
Content of the test
Recognition
Comprehension
Application
Total
OT
ST
OT
ST
Low level
High level
OT
ST
OT
ST
I. Phonetics
4
 1,0
4
1,0
II. Language focus:
( Vocabulary/
Grammar/
Structures/ 
8
 2
6
 1,5
4
 1,0
2
1
20
 5,5
III. Reading:
2
1.0
1.0
IV. Writing:
5
 2,5
5
 2,5
Total
12
3,0
8
2,5
4
 1,0
5
 2,5
2
 1,0
31
10,0
Upper left digit in each cell is the number of questions, numbers at the bottom right corner is the total score for the sentences in that box.
(Chữ số phía trên bên trái trong mỗi ô là số lượng câu hỏi, chữ số ở góc phải phía dưới là tổng số điểm cho các câu ở ô đó)
- Objective testing: TN
- Subjective testing: TL

Tài liệu đính kèm:

  • docde_thi_hoc_ki_ii_mon_tieng_anh_lop_8_nam_hoc_2010_2011.doc